Question-Answer General Knowledge

Q1. The National Game Of India?+

Ans. Hockey

Q2. Which gas is most popular as laughing gas?+

Ans.Nitrous Oxide

Q3. By which Cotton fibers are made?+

Ans.Cellulose

Q4. What is the best source of Protein?+

Ans. Soybean

Q5. Name of vegetable which is also known as a flower?+

Ans. Broccoli

Q6. Which planet is commonly known as Dwarf Planet?+

Ans. Pluto

Q7. Which is the first country to print book?+

Ans. China

Q8. Who was the first perso to fly aeroplane?+

Ans. Wright Brothers

Q9. Who was the first person to land on the moon?+

Ans. Neil Armstrong

Q10. Which is not a true fruit?+

Ans. Plum

Q11. Which vitamin is provided by sunlight to the body?+

Ans. Vitamin D